Денешна дата
26/06/2022

сиромаштија

  • Грдиот, чудниот и смешниот!

    by - Feb 1, 2015
    На еден прием се сретнуваат Мерлин Монро и Ајнштајн. Импресионирана од неговиот ум, светската актерка му се обратила на познатиот научник: – “Колку би сакала да имам дете кое ќе ја има мојата убавина а Вашиот...