Денешна дата
26/06/2022

смрт

  • Смртта не може да се корумпира

    by - Dec 28, 2014
    Енвер Хоџа е симбол на хорор владеење во поновата историја. Физичките ликвидации беа метод на неговото владеење. Бројни соработници и пријатели елиминирал со секакви монтажи. Бескрупулозен и кон другарите од детството. Познатиот публицист Бленди Февзиу со...