Денешна дата
27/03/2023

тв станици

  • За шест месеци згаснале шест телевизии

    by - Sep 13, 2019
    Ангела Рајчевска   Од почетокот на годината, до сега, од регистарот на Агенцијата за аудио и аудио-визуелни услуги се избришани шест телевизии. Станува збор за телевизиите ТВ Хана, ТВ Сонце, ТВ Канал 5 Плус, ТВ Скопје,...