Денешна дата
30/11/2022

Црна Гора

  • Сообраќајните казни најскапи за Македонците

    by - Nov 5, 2014
    Македонските граѓани повторно се соочени со зголемување на казните. Владата подготвува измени на Законот за безбедност во сообраќајот кои предвидуваат засилување на казнената политика. Како е во другите земји и колкави казни плаќаат граѓаните истражуваше Инбокс...