2 март, 2024
Inbox7.mk

Tag : Албанија

СТАВ

На погреб на мртвите работници од Коридор 8

admin
Пишува: Ерол Шакири До таму оди патетиката од хистеричната расправа за промена на законот за работни односи за потребите за изградба на Коридор 8, што...