28.8 C
Скопје
12 јули, 2024
Inbox7.mk

Tag : Коридор8

СТАВ

На погреб на мртвите работници од Коридор 8

admin
Пишува: Ерол Шакири До таму оди патетиката од хистеричната расправа за промена на законот за работни односи за потребите за изградба на Коридор 8, што...