20.8 C
Скопје
19 јули, 2024
Inbox7.mk

Tag : Македонски

АНАЛИЗА

Новиот македонски патриотизам

admin
Нашиот нов патриотизам, нов национализам ако сакате, обврзува да ја прифатиме и да ја засакаме Македонија таква каква што е, мултинационална, а не таква каква...