31.8 C
Скопје
12 јуни, 2024
Inbox7.mk

Tag : Национализам

АНАЛИЗА

Денес не треба никој пред никого да клечи 

admin
Доста е. Никогаш повеќе. Денес не треба веќе никој да клечи пред никого. Новите генерации Македонци и Бугари треба да си подата рака и да...
АНАЛИЗА

Новиот македонски патриотизам

admin
Нашиот нов патриотизам, нов национализам ако сакате, обврзува да ја прифатиме и да ја засакаме Македонија таква каква што е, мултинационална, а не таква каква...