12.8 C
Скопје
28 мај, 2024
Inbox7.mk
ВЕСТИ

Мицковски со порака од градот на Заев: Струмица е македонски град

Струмица е македонски град од кој доаѓа македонската пролет на промени, на нов почеток, на нашата борба за иднина која е заедничка, иднина во која силно веруваме и иднина која мора да ја промени тешката реалност со која живее секој еден човек, напишал лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицковски, информирајќи за неговиот престој во Струмица.

“Затоа многу е важно да не го ситниме отпорот и единствениот браник за одбрана на националните и државни интереси а тоа е ВМРО-ДПМНЕ. Затоа гласајте и поддржете не, заедно да ја создаваме иднината на следните избори, да ги зацврстиме темелите на Македонија. Бидете силни и одлучни во вашиот избор кој никогаш не бил полесен а разликата повидлива.”, напишал Мицковски.

Related posts

Мицкоски подготвува стратегија и следни чекори

admin

Техничката влада треба да замине во историјата

admin

ШТО СЕ СЛУЧУВА СО МАКЕДОНСКОТО ВИСОКО ОБРАЗОВАНИЕ?! ПАК СМЕ ДАЛЕКУ ОД НАЈДОБРИТЕ 1000 УНИВЕРЗИТЕТИ ВО СВЕТОТ

admin

Над 800 кандидати за 120 места во парламентот

admin

Џафери мандатар, Митрески претседател на Собрание

admin

Зошто младите во С.Македонија се склони кон корупција?

admin