31.8 C
Скопје
12 јуни, 2024
Inbox7.mk

Tag : Македонија

ВЕСТИЕКОНОМИЈАНАСЛОВНАРЕПУБЛИКА

Ниту стратегиите, ниту политиките не помагаат: Најмногу пари и понатаму одат во најразвиените региони

admin
И покрај преземените активности на централно и регионално ниво во претходните години, социоекономските и демографските диспаритети помеѓу и во рамките на планските региони не се...
АНАЛИЗА

Денес не треба никој пред никого да клечи 

admin
Доста е. Никогаш повеќе. Денес не треба веќе никој да клечи пред никого. Новите генерации Македонци и Бугари треба да си подата рака и да...
СТАВ

На погреб на мртвите работници од Коридор 8

admin
Пишува: Ерол Шакири До таму оди патетиката од хистеричната расправа за промена на законот за работни односи за потребите за изградба на Коридор 8, што...