28.8 C
Скопје
21 јуни, 2024
Inbox7.mk

Tag : Популизам

АНАЛИЗА

Денес не треба никој пред никого да клечи 

admin
Доста е. Никогаш повеќе. Денес не треба веќе никој да клечи пред никого. Новите генерации Македонци и Бугари треба да си подата рака и да...
АНАЛИЗА

Опасна политичка апатија

admin
Редовните парламентарни избори во 2024 година може да произведат неочекуван политички мозаик, кој ќе го отежне, ако не и оневозможи, создавањето стабилна влада. Во отсуство...