36.8 C
Скопје
23 јуни, 2024
Inbox7.mk

Tag : Пратеници

АНАЛИЗА

Опасна политичка апатија

admin
Редовните парламентарни избори во 2024 година може да произведат неочекуван политички мозаик, кој ќе го отежне, ако не и оневозможи, создавањето стабилна влада. Во отсуство...