23.8 C
Скопје
19 јули, 2024
Inbox7.mk

Tag : рамномерен

ВЕСТИЕКОНОМИЈАНАСЛОВНАРЕПУБЛИКА

Ниту стратегиите, ниту политиките не помагаат: Најмногу пари и понатаму одат во најразвиените региони

admin
И покрај преземените активности на централно и регионално ниво во претходните години, социоекономските и демографските диспаритети помеѓу и во рамките на планските региони не се...