18.8 C
Скопје
24 септември, 2023
Inbox7.mk
ВЕСТИ

АРД за Северна Македонија: Вечна потрага по идентитетот

Прво спорот за името со Грција, сега треба да ги реши тензиите со Бугарија. Идентитетот на малата земја и потрагата по него се постојана тема – репортажа на германскиот јавен сервис АРД.

Related posts

Ахмети за првпат јавно се обраќа на македонски

admin

KРИЗА НА ЛИДЕРСТВО, ВИЗИЈА, МОРАЛ ИЛИ НА СЀ ЗАЕДНО?

ninja

СТАТИСТИКА: Многу мал број на обвинети докажуваат дека се невини

admin

Независност 32 години: Каде бевме, до каде стигнавме?

admin

ЗАМИНУВА ГОДИНАТА, АМА НЕ И ПРОБЛЕМИТЕ

ninja

САД денес ќе најават нови санкции за Русија

ninja