28.8 C
Скопје
22 јуни, 2024
Inbox7.mk
НАСЛОВНА

ИНФОГРАФИКА/ КОЈА ОД ЗЕМЈИТЕ НА РЕГИОНОТ ИМА ПОГОЛЕМ ЈАВЕН ДОЛГ?

Во инфографикот подолу го гледаме нивото на јавниот долг во земјите од Западен Балкан, како процент од Бруто домашниот производ (БДП). Црна Гора има највисоко ниво на јавен долг во регионот, додека Косово има најнизок од само 23,24 отсто како процент од БДП

Related posts

Бесплатни карти за патување на младите низ ЕУ

admin

„Еразмус+“ водилка за стратегиите во македонското високо образование

admin

Израел и и германскиот државен резон: Што значи тоа?

admin

Кои министерства и општини трошат струја прекумерно?

ninja

Малеска: Се „печалат“ гласови со антиевропска реторика

admin

Села жестоко удри по албанските опозициски партии

admin