6.8 C
Скопје
4 март, 2024
Inbox7.mk

Tag : BIRC

ВЕСТИНАСЛОВНАРЕПУБЛИКА

Инклузивен развој за реформи на образовните политики

admin
Форум за разумни политики (ФРП), заедно со Институтот за општествени и хуманистички науки-Скопје (ИОХН-С) и Балканскиот институт за регионална соработка (БИРС) започнаа со имплементација на...