29.8 C
Скопје
15 јуни, 2024
Inbox7.mk

Tag : IOHN

ВЕСТИНАСЛОВНАРЕПУБЛИКА

Реформи во образованието: Потребата за прилагодување на универзитетските програми со потребите на пазарот

admin
Колку се усогласени високообразовните програми со пазарот на трудот? Колку универзитетите навистина се во служба на студентите и со ова во служба на динамиката на...